• darkblurbg
    Bestuur en leden

Bestuur

Sebastiaan Waegemaekers

Voorzitter

Ik ben gedreven om Roosendaal voor jongeren steeds een stukje mooier en beter te maken. Daarnaast houd ik me graag bezig met het welzijn van jongeren, organiseer graag en verbindt.

Mohamed Mersel

Vice Voorzitter

Een van mijn doelen is om iets te betekenen voor de gemeente Roosendaal en met name haar jongeren, de toekomst! In mijn ogen is dit de manier om belangen van de Roosendaalse jongeren te behartigen en om onze stem te laten horen bij derde partijen. Op deze manier kan ik een actieve bijdrage leveren aan de samenleving wat ik heel erg belangrijk vind en ook vind ik het simpelweg onzettend leuk om groepen mensen te vertegenwoordigen op strategisch niveau :)

Willem van Oosterhout

Secretaris

Mijn naam is Willem en ik zit bij de Jongerenraad omdat een vriend me erbij vroeg. Ik vind het leuk om me met de interne organisatie bezig te houden en ben blij dat ik hier de kans voor krijg bij de Jongerenraad. Graag zou ik zien dat de Jongerenraad zich nog meer gaat inzetten voor de oudere jongeren, voor wie er, vind ik, in Roosendaal vrijwel niets is.

Cekwara Yildiz

Penningmeester

Met het bestuursjaar 2021 in het vooruitzicht kijk ik uit naar mijn tweede periode als penningmeester waarin ik me graag wil inzetten voor de studenten die (nog) in Roosendaal wonen. De gemeente zal op een aantal vlakken overtuigd moeten worden, maar daar is de Jongerenraad ook voor bedoeld. Ik heb er in ieder geval zin an; "at your service!"

Lieke Timmermans

Algemeen Bestuurslid

Hoi! Ik ben Lieke Timmermans, 23 jaar en geboren en getogen in Roosendaal. Ik wil me in de Jongerenraad graag richten op de jongeren die voor de keuze staan om in Roosendaal te blijven of uit te vliegen naar andere steden.

Het gehele bestuur is te bereiken via het mailadres bestuur@jongerenraadroosendaal.nl.

Leden (lees meer over hen door op hun foto te klikken)

Anouk van der Touw

Lara Roovers

Justin Valkenburg

Julie van den Heijkant

Wessel Poldermans

Rick Goris

Marloes van Haften

Yoni Bals

Isaac Arnold