• darkblurbg
    Bestuur en leden

Bestuur

Sebastiaan Waegemaekers

Voorzitter

"Ik ben gedreven om Roosendaal voor jongeren steeds een stukje mooier en beter te maken. Daarnaast houd ik me graag bezig met het welzijn van jongeren, organiseer graag en verbindt."

Bjorn Rommens

Vice-Voorzitter

"Ik ben in 2013 bij de Jongerenraad begonnen om de zorgen van jeugdzorgjongeren onder een ander platform onder de aandacht te brengen en een stem te geven. Vanuit daar ben ik me ook gaan bezighouden met andere jongerenzaken die spelen in onze gemeente en dat doe ik alweer bijna 7 jaar!"

"In 2021 studeer ik (hopelijk) af van de opleiding Beleid en Management van de Gezondheidszorg in Rotterdam. Hoewel ik een Rotterdamse studente ben en hier ook werk, ben ik altijd in Roosendaal blijven wonen. Ik vind het dan ook heel mooi dat ik via de Jongerenraad actief verbonden kan blijven met mijn stad!"

Cekwara Yildiz

Penningmeester

"Ik ben bij de Jongerenraad gegaan om samen met andere jeugdigen mee te denken met de gemeente en mijn input te leveren; dat is ook waar de jongerenraad voor is opgericht; vanuit het perspectief van de jongeren in Roosendaal meedenken met de gemeente. "

Het gehele bestuur is te bereiken via het mailadres bestuur@jongerenraadroosendaal.nl.

Leden (lees meer over hen door op hun foto te klikken)

Anouk van der Touw

Lara Roovers

Willem van Oosterhout

Justin Valkenburg

Julie van den Heijkant

Wessel Poldermans

Mohamed Abdelaziz Mersel

Rick Goris

Amy Roovers

Lieke Timmermans

Marloes van Haften