• darkblurbg
    Bestuur en leden

Bestuur

Sebastiaan Waegemaekers

Voorzitter

"Ik ben gedreven om Roosendaal voor jongeren steeds een stukje mooier en beter te maken. Daarnaast houd ik me graag bezig met het welzijn van jongeren, organiseer graag en verbindt."

Mohamed Mersel

Vice Voorzitter

"Een van mijn doelen is om iets te betekenen voor de gemeente Roosendaal en met name haar jongeren, de toekomst! In mijn ogen is dit de manier om belangen van de Roosendaalse jongeren te behartigen en om onze stem te laten horen bij derde partijen. Op deze manier kan ik een actieve bijdrage leveren aan de samenleving wat ik heel erg belangrijk vind en ook vind ik het simpelweg onzettend leuk om groepen mensen te vertegenwoordigen op strategisch niveau :)"

Willem van Oosterhout

Secretaris

"Mijn naam is Willem (20) en ik zit bij de Jongerenraad omdat een vriend me erbij vroeg. Ik vind het leuk om me met de interne organisatie bezig te houden en ben blij dat ik hier de kans voor krijg bij de Jongerenraad. Graag zou ik zien dat de Jongerenraad zich nog meer gaat inzetten voor de oudere jongeren, voor wie er, vind ik, in Roosendaal vrijwel niets is."

Cekwara Yildiz

Penningmeester

"Ik ben bij de Jongerenraad gegaan om samen met andere jeugdigen mee te denken met de gemeente en mijn input te leveren; dat is ook waar de jongerenraad voor is opgericht; vanuit het perspectief van de jongeren in Roosendaal meedenken met de gemeente."

Lieke Timmermans

Algemeen Bestuurslid

"Hoi! Ik ben Lieke Timmermans, 22 jaar en geboren en getogen in Roosendaal. Ik wil me in de Jongerenraad graag richten op de jongeren die voor de keuze staan om in Roosendaal te blijven of uit te vliegen naar andere steden."

Het gehele bestuur is te bereiken via het mailadres bestuur@jongerenraadroosendaal.nl.

Leden (lees meer over hen door op hun foto te klikken)

Anouk van der Touw

Lara Roovers

Justin Valkenburg

Julie van den Heijkant

Wessel Poldermans

Rick Goris

Amy Roovers

Marloes van Haften

Mike de Waard

Yoni Bals

Isaac Arnold